Allround badkamermonteur voor een vakkundige installatie

Wij plaatsen nieuwe en renoveren bestaande badkamers

Kies voor een deskundig badkamermonteur

De badkamer is een plaats in huis waar je ongemerkt veel tijd in doorbrengt. Het is een ruimte waarin je je lekker wilt bewegen. Hier wil je je comfortabel en op je gemak voelen. Een fijne uitstraling en geen ergernissen door een slechte afwerking zijn juist in je badkamer heel belangrijk. Laat je badkamer daarom plaatsen door een deskundig badkamermonteur. Marco Snoeren van ABL Installatie is zo’n badkamermonteur.  Met zijn jarenlange ervaring geeft hij je doordacht advies en deskundige begeleiding bij de installatie van je badkamer. Of het nu om een compleet nieuwe badkamer gaat of om de renovatie van je bestaande badkamer, ABL Installatie van Marco Snoeren heeft alle knowhow in huis.

Eén contactpersoon die alles voor je regelt

Zowel bij een nieuwe badkamer als bij een badkamer-renovatie krijg je te maken met bijkomende werkzaamheden. Denk aan sloopwerk, leidingwerk en het betegelen van de wanden en vloer. Voor al die werkzaamheden buiten het sanitair om werkt ABL Installatie samen met betrouwbare partners. ABL Installatie kan dan ook alle werkzaamheden voor je uitvoeren. Van de sloop van het oude sanitair, het aanleggen van leidingen, installeren van verlichting en plaatsen van nieuw sanitair tot het betegelen van de muren en vloer. Bij ABL Installatie krijg je niet alleen een deskundig badkamermonteur, ook alle andere werkzaamheden zijn in professionele handen. Daarnaast heb je ook nog het voordeel van één contactpersoon die alles voor je regelt.

Top 10 werkzaamheden nieuwe badkamer

Bij de installatie van een nieuwe badkamer of bij een badkamer-renovatie komt heel wat kijken. Deze top 10 geeft je een idee van de meest voorkomende werkzaamheden waaraan je moet denken.

  1. Sloopwerkzaamheden
  2. Waterleiding en afvoeren aanleggen
  3. Badkamermeubel of wastafel(s) plaatsen
  4. Nieuw bad of nieuwe douche plaatsen
  5. Toilet plaatsen
  6. Nieuwe kranen installeren
  7. Verwarming plaatsen
  8. Elektra en verlichting aanleggen
  9. Wanden en vloer betegelen
  10. Nieuw stucwerk aanbrengen

Wat kost een badkamer laten plaatsen?

Wanneer je een badkamermonteur inschakelt voor het plaatsen van een badkamer wil je natuurlijk graag weten wat de kosten zijn. Je wilt immers niet te veel betalen en bovendien heb je vaak een budget waar je het maximale mee wilt doen. Uiteindelijk geldt voor elke badkamer, groot of klein, dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. De prijs van een nieuwe badkamer of van een badkamerrenovatie is voor een groot deel afhankelijk van de luxe die je in de badkamer wilt hebben. Er is enorm veel verschil in de prijzen van sanitair. Vaak is dat een van de grotere kostenposten. Maar ook vloer- en wandtegels, bad- en douchekranen en verlichting zoals inbouwspots variëren enorm in prijs.  Wil je weten wat een badkamer laten installeren kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Zodra wij alle gegevens compleet hebben, ontvang je zo snel mogelijk een prijsopgave voor de installatie of renovatie van je badkamer.